És una recepta del Restaurant Mirko Carturan
Av. Pi i Margall, 75
T. 93 865 41 60
www.mirkocarturan.com
Ingredients:
– 1 ceba picada
– 250 g de vi blanc
– 320 g d’arròs bomba
– 150 g de mantega
– 1,5 l de brou de pollastre suau
– 150 g de torró de Xixona
– 100 g de gírgoles de castanyer
– q/s Sal i pebre
Elaboració:
Sofregim la ceba amb 50 g de mantega, hi afegim l’arròs, ho marquem 5 segons i ho banyem amb el vi blanc. Reduïm en la seva totalitat, hi afegim sal i pebre i ho banyem amb el brou de pollastre a poc a poc. Ho deixem absorbir i, a mitja cocció, hi introduïm les gírgoles de castanyer. Continuem afegint-hi el brou fins que el gra d’arròs estigui al dente. Una vegada cuinat, ho retirem del foc i ho “mantequem” amb el torró de Xixona i la mantega fins que quedi cremós. Rectifiquem de sal i ja ho podem servir. BON NADAL.