• Portada
  • Actualitat
  • Cultura
  • Esports
  • Calderins
  • Opinió
  • Autors
  • Contacta

  • Portada
  • Actualitat
  • Cultura
  • Esports
  • Calderins
  • Opinió
  • Autors
  • Contacta
PortadaReceptesHuguet Gran Reserva Brut Nature
Huguet Gran Reserva

Huguet Gran Reserva Brut Nature

  • 02/07/2019
  • 0 comments
  • redacció
  • Categoria: Receptes
  • 0

Recomanació de la quinzena:

Aquest és un escumós que en els darrers mesos ha deixat de sortir al mercat dins la Denominació d’Origen Cava i ha començat a sortir amb el segell Corpinnat. Es tracta d’un col·lectiu de cellers
que han apostat per exigir-se uns estàndards de qualitat (per exemple la collita manual, la vinificació a la propietat o treballar en 100% ecològic) per fer escumosos amb el mètode tradicional al Penedès. D’aquí el nom, que significa que és un producte nat al cor del Penedès.

La finca de Can Feixes està assentada a 400 metres d’altitud, al nord de Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia, i limita geogràficament les dues comarques. Dins l’ampolla hi trobem un cupatge de 56% parellada, 23% macabeu i 21% pinot noir. Un escumós poc convencional, però que sorprèn positivament. Per fer-lo s’utilitza el primer “most flor” i té una criança de 6 mesos en dipòsit i un mínim de 30 mesos en cava.

A la vista té un color groc pàlid i s’hi evidencia una bombolla intensa. Aromàticament, ens recorda fruita cítrica i fruita blanca madura amb un toc exòtic. En boca té una entrada fresca en què la fruita es fa present i després es torna més voluminós gràcies a un carbònic ben integrat procedent de la seva llarga criança.

Es tracta d’un escumós brut nature, per tant, l’acompayarem amb aperitius o com a beguda per a tot un àpat. A l’estiu pot anar molt bé per fer un pica-pica de mar o per acompanyar peixos o carns blanques.

 

La Vallesana Espai Degustació
Avinguda de Pi i Margall, 15.
T. 938 65 01 45
www.cellerdegustacio.com

Altres notícies

0 comments
Receptes

Caneló de poma amb brandada de bacallà

Bacallà Alis Caldes
0 comments
Receptes

Bacallà de la cuina Alis

Canelons vegans Fetsuk Cafè
0 comments
Receptes

Canelons vegans de coliflor i ametlles

Comparteix

Autor

redacció
redacció

Altres notícies

0 comments
Receptes

Caneló de poma amb brandada de bacallà

Bacallà Alis Caldes
0 comments
Receptes

Bacallà de la cuina Alis

Canelons vegans Fetsuk Cafè
0 comments
Receptes

Canelons vegans de coliflor i ametlles

Rostit pollastre amb prunes
0 comments
Receptes

Rostit de Nadal (Pollastre amb prunes i pinyons)

Tags

  • Brut Nature
  • Cava
  • Huguet Gran Reserva
  • La Vallesana
  • La Vallesana Espai Degustació

Do not miss

0 comments
Receptes

Caneló de poma amb brandada de bacallà

Calderí

Publicació quinzenal independent
Caldes de Montbui

937 070 097 hola@calderi.cat
© · Avís Legal · Política de Cookies · ielou Comunicació SL
Got a hot tip? Send it to us!

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Video URL

    Attach Video

    Category

    SportNewsTechMusic

    Your Message

    Got a hot tip? Send it to us!

      Your Name (required)

      Your Email (required)

      Subject

      Your Message