• Portada
  • Actualitat
  • Cultura
  • Esports
  • Calderins
  • Opinió
  • Autors
  • Contacta

  • Portada
  • Actualitat
  • Cultura
  • Esports
  • Calderins
  • Opinió
  • Autors
  • Contacta
PortadaReceptesCanelons vegans de coliflor i ametlles
Canelons vegans Fetsuk Cafè

Canelons vegans de coliflor i ametlles

  • 22/01/2019
  • 0 comments
  • redacció
  • Categoria: Receptes
  • 0

Recepta vegana de l’establiment calderí: Fetsuk Cafè

Festuk Cafè

C/ del Forn, 22
T. 93 171 89 73

 

Ingredients:

 1 coliflor mitjana
· 1 ceba
· 100 gr ametlles torrades i picades
· 18 plaques de canelons
· 600 ml llet de soja
· 80 gr farina
· 40 gr margarina vegetal
· sal, pebre, nou moscada
· salsa de tomàquet (1 ceba, 1 gra d’all, julivert i 2 tomàquets grans)

 

Elaboració:

Bullim la coliflor trossejada durant uns 15 m. i la reservem. En una paella fregim a foc lent una ceba picada, hi afegim la coliflor i les ametlles i les saltegem durant uns minuts. Bullim les plaques de canelons i les posem damunt un drap de cotó. Omplim les plaques amb la coliflor i enrotllem els canelons. Els posem en una safata i els cobrim amb la beixamel, que farem amb llet de soja, farina, margarina, sal, pebre i nou moscada. Amb els tomàquets i l’altra ceba, farem una salsa de tomàquet per decorar la beixamel. També podem substituir la salsa de tomàquet per formatge ratllat i aleshores el podem gratinar al forn.

Altres notícies

0 comments
Receptes

Caneló de poma amb brandada de bacallà

Huguet Gran Reserva
0 comments
Receptes

Huguet Gran Reserva Brut Nature

Bacallà Alis Caldes
0 comments
Receptes

Bacallà de la cuina Alis

Comparteix

Autor

redacció
redacció

Altres notícies

0 comments
Receptes

Caneló de poma amb brandada de bacallà

Huguet Gran Reserva
0 comments
Receptes

Huguet Gran Reserva Brut Nature

Bacallà Alis Caldes
0 comments
Receptes

Bacallà de la cuina Alis

Rostit pollastre amb prunes
0 comments
Receptes

Rostit de Nadal (Pollastre amb prunes i pinyons)

Tags

  • Canelons vegans
  • Cuina
  • cuina catalana
  • festuk cafè
  • recepta
  • restaurant

Do not miss

0 comments
Receptes

Caneló de poma amb brandada de bacallà

Calderí

Publicació quinzenal independent
Caldes de Montbui

937 070 097 hola@calderi.cat
© · Avís Legal · Política de Cookies · ielou Comunicació SL
Got a hot tip? Send it to us!

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Video URL

    Attach Video

    Category

    SportNewsTechMusic

    Your Message

    Got a hot tip? Send it to us!

      Your Name (required)

      Your Email (required)

      Subject

      Your Message