• Portada
  • Actualitat
  • Cultura
  • Esports
  • Calderins
  • Opinió
  • Autors
  • Contacta

  • Portada
  • Actualitat
  • Cultura
  • Esports
  • Calderins
  • Opinió
  • Autors
  • Contacta
IniciReceptesCaneló de poma amb brandada de bacallà

Caneló de poma amb brandada de bacallà

  • 22/05/2020
  • redacció
  • Publicat a Receptes
  • 0

Recepta de Mirko Carturan, restaurant de Caldes de Montbui

Mirko Carturan
Pi i Margall, 75
T | 938654160
www.mirkocarturan.com

 

Ingredients per 4 persones:
– 500 g de bacallà al punt de sal.
– 2 patates mitjanes.
– 350 g d’oli d’oliva.
– 1 dent d’all.
– 1 fulla de llaure.
– 2 pomes verdes tipus “granny smith”.

 

Elaboració:

Confitar el bacallà, les patates, l’all, llaure amb l’oli d’oliva. Refredar i emulsionar amb un minipimer o got americà fins que quedi homogeni, deixar refredar a la nevera dotze hores. Amb aigua bullent escalfar les pomes, prèviament laminades amb una mandolina, uns trenta segons i refredar amb aigua i gel. Estirar, sobre una taula un tros de paper film i posar a sobre unes làmines de poma “modo de pasta de canelons” i posem una mica de farciment de brandada. Enrotllem i deixem que quedi ben apretat a la nevera unes tres hores. Traiem el paper film, servim dos canelons per persona amb una mica d’enciam, oli i vinagre.
I a gaudir!

Autor

redacció
redacció

Tags

  • caneló de poma amb brandada de bacallà
  • Miko Carturan
  • recepta

No t'ho perdis

Huguet Gran Reserva
0 comments
Receptes

Huguet Gran Reserva Brut Nature

Calderí

Publicació quinzenal independent
Caldes de Montbui

937 070 097 hola@calderi.cat
© · Avís Legal · Política de Cookies · ielou Comunicació SL
Got a hot tip? Send it to us!

Your Name (required)

Your Email (required)

Video URL

Attach Video

Category
SportNewsTechMusic

Your Message

Got a hot tip? Send it to us!

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message