Mirko Carturan
Pi i Margall, 75
T | 938654160
www.mirkocarturan.com
Ingredients per 4 persones:
– 500 g de bacallà al punt de sal.
– 2 patates mitjanes.
– 350 g d’oli d’oliva.
– 1 dent d’all.
– 1 fulla de llaure.
– 2 pomes verdes tipus “granny smith”.
Elaboració:
Confitar el bacallà, les patates, l’all, llaure amb l’oli d’oliva. Refredar i emulsionar amb un minipimer o got americà fins que quedi homogeni, deixar refredar a la nevera dotze hores. Amb aigua bullent escalfar les pomes, prèviament laminades amb una mandolina, uns trenta segons i refredar amb aigua i gel. Estirar, sobre una taula un tros de paper film i posar a sobre unes làmines de poma “modo de pasta de canelons” i posem una mica de farciment de brandada. Enrotllem i deixem que quedi ben apretat a la nevera unes tres hores. Traiem el paper film, servim dos canelons per persona amb una mica d’enciam, oli i vinagre.
I a gaudir!