És una recepta del Cafè del Centre
C. Corredossos de Baix, 11
T. 656 311 750
www.cafedelcentre.cat
Ingredients per a 4 persones:
– 700 g de carn de senglar tallada a tacs
– 2 pastanagues
– 1 ceba
– ½ porro
– 100 g de tomàquet triturat
– 1,5 litres de brou de vedella
– 1 gra d’all
– 2 fulles de llorer
– 1 branca de romaní
– 1 branca de farigola
– 5 g de ceps secs
– 12 castanyes
– 24 rovellons mitjans
– 400 ml de vi negre
– 100 ml de conyac
– 100 ml de ratafia
– 10 g de picada de fruits secs
(avellanes, ametlles, xocolata i all)
Elaboració:
Col·loquem en un tupper els daus de senglar i els salpebrem; després hi afegim el vi i els licors, la verdura tallada a trossos petits i les herbes, i ho deixem marinar 48 h. Passades les 48 h, traiem la carn del marinat i separem la verdura i les herbes del líquid. En una cassola amb oli marquem la carn i la retirem, hi afegim les verdures i les herbes i ho sofregim tot. Quan ja estigui ben sofregit, hi afegim el tomàquet i ho deixem coure uns 30 minuts més. Amb el sofregit a punt, hi afegim la carn i la meitat dels licors del marinat i ho deixem coure fins que perdi l’alcohol. Seguidament, hi afegim brou de vedella i ho deixem coure unes 3 hores fins que la carn sigui ben tendra.
Mentre coem el senglar, torrem les castanyes al forn i les pelem guardant la carn. Després tallem els rovellons a quarts. Quan la carn ja sigui tendra, en traiem els trossos, colem la salsa per un colador xinès i reservem. A la mateixa cassola saltem els rovellons, hi afegim la salsa colada, les castanyes, la carn i la picada, ho deixem coure uns 10 min més i ja estarà llest per servir.