• Portada
  • Actualitat
  • Cultura
  • Esports
  • Calderins
  • Opinió
  • Autors
  • Contacta

  • Portada
  • Actualitat
  • Cultura
  • Esports
  • Calderins
  • Opinió
  • Autors
  • Contacta
PortadaReceptesCivet de senglar amb castanyes i rovellons
civet de senglar

Civet de senglar amb castanyes i rovellons

  • 05/12/2017
  • 0 comments
  • redacció
  • Categoria: Receptes
  • 0

És una recepta del Cafè del Centre
C. Corredossos de Baix, 11
T. 656 311 750
www.cafedelcentre.cat

 

Ingredients per a 4 persones:

– 700 g de carn de senglar tallada a tacs
– 2 pastanagues
– 1 ceba
– ½ porro
– 100 g de tomàquet triturat
– 1,5 litres de brou de vedella
– 1 gra d’all
– 2 fulles de llorer
– 1 branca de romaní
– 1 branca de farigola
– 5 g de ceps secs
– 12 castanyes
– 24 rovellons mitjans
– 400 ml de vi negre
– 100 ml de conyac
– 100 ml de ratafia
– 10 g de picada de fruits secs
(avellanes, ametlles, xocolata i all)

 

Elaboració:

Col·loquem en un tupper els daus de senglar i els salpebrem; després hi afegim el vi i els licors, la verdura tallada a trossos petits i les herbes, i ho deixem marinar 48 h. Passades les 48 h, traiem la carn del marinat i separem la verdura i les herbes del líquid. En una cassola amb oli marquem la carn i la retirem, hi afegim les verdures i les herbes i ho sofregim tot. Quan ja estigui ben sofregit, hi afegim el tomàquet i ho deixem coure uns 30 minuts més. Amb el sofregit a punt, hi afegim la carn i la meitat dels licors del marinat i ho deixem coure fins que perdi l’alcohol. Seguidament, hi afegim brou de vedella i ho deixem coure unes 3 hores fins que la carn sigui ben tendra.
Mentre coem el senglar, torrem les castanyes al forn i les pelem guardant la carn. Després tallem els rovellons a quarts. Quan la carn ja sigui tendra, en traiem els trossos, colem la salsa per un colador xinès i reservem. A la mateixa cassola saltem els rovellons, hi afegim la salsa colada, les castanyes, la carn i la picada, ho deixem coure uns 10 min més i ja estarà llest per servir.

Altres notícies

0 comments
Receptes

Caneló de poma amb brandada de bacallà

Huguet Gran Reserva
0 comments
Receptes

Huguet Gran Reserva Brut Nature

Bacallà Alis Caldes
0 comments
Receptes

Bacallà de la cuina Alis

Comparteix

Autor

redacció
redacció

Altres notícies

0 comments
Receptes

Caneló de poma amb brandada de bacallà

Huguet Gran Reserva
0 comments
Receptes

Huguet Gran Reserva Brut Nature

Bacallà Alis Caldes
0 comments
Receptes

Bacallà de la cuina Alis

Canelons vegans Fetsuk Cafè
0 comments
Receptes

Canelons vegans de coliflor i ametlles

Tags

  • cafe del centre
  • caldes de montbui
  • civet de senglar
  • gastronomia
  • recepta

Do not miss

0 comments
Receptes

Caneló de poma amb brandada de bacallà

Calderí

Publicació quinzenal independent
Caldes de Montbui

937 070 097 hola@calderi.cat
© · Avís Legal · Política de Cookies · ielou Comunicació SL
Got a hot tip? Send it to us!

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Video URL

    Attach Video

    Category

    SportNewsTechMusic

    Your Message

    Got a hot tip? Send it to us!

      Your Name (required)

      Your Email (required)

      Subject

      Your Message