Caneló de confit d’ànec amb beixamel trufada i sorra de yuca
La recepta de la quinzena, de la mà del restaurant Ca la Conxita Ingredie...
La recepta de la quinzena, de la mà del restaurant Ca la Conxita Ingredie...
Com preparar una deliciosa i típica Escudella de Nadal? Ingredients Pel brou: -1...
És una recepta del Cafè del Centre C. Corredossos de Baix, 11 T. 656 311 750 www...
És una recepta del Restaurant Mirko Carturan Av. Pi i Margall, 75 T. 93 865 41 6...
“Arròs al Forn” és la recepta que ens proposa Festuk Cafè, de Caldes...
Ingredients (per a 4 persones) 400g gnocchi 400ml nata culinària 40g de bacó 200...
És una recepta del Bar Winner Ingredients: Pastanaga 100g magra de porc 1...
Recepta del Restaurant Na Madrona. Per a 4 persones: – 400 gr de pasta ...
El Restaurant El Remei us proposa un plat amb productes de temporada, en aquest ...
Ingredients per a 2 persones: 100gr carbassó 15gr formatge gamoneu 10gr pe...