Festuk Cafè
C/ del Forn, 22
T. 93 171 89 73
Ingredients:
1 coliflor mitjana
· 1 ceba
· 100 gr ametlles torrades i picades
· 18 plaques de canelons
· 600 ml llet de soja
· 80 gr farina
· 40 gr margarina vegetal
· sal, pebre, nou moscada
· salsa de tomàquet (1 ceba, 1 gra d’all, julivert i 2 tomàquets grans)
Elaboració:
Bullim la coliflor trossejada durant uns 15 m. i la reservem. En una paella fregim a foc lent una ceba picada, hi afegim la coliflor i les ametlles i les saltegem durant uns minuts. Bullim les plaques de canelons i les posem damunt un drap de cotó. Omplim les plaques amb la coliflor i enrotllem els canelons. Els posem en una safata i els cobrim amb la beixamel, que farem amb llet de soja, farina, margarina, sal, pebre i nou moscada. Amb els tomàquets i l’altra ceba, farem una salsa de tomàquet per decorar la beixamel. També podem substituir la salsa de tomàquet per formatge ratllat i aleshores el podem gratinar al forn.