

Ingredients per a 4 persones:
– 400gr de confit d’ànec
– 50gr mantega
– 1 ceba de Figueres petita
– 125gr de foie de qualitat mitjana alta
– Beixamel
– Paper d’ arrós
– Sesam Negre
– Xips de Yuca
– Oli de tòfona
Elaboració:
Sofregir la ceba amb un raig d’oli, mantega i sal.
Trossejar el confit d’ ànec amb les mans fins què el confit sigui una massa fibrosa.
Possar la farça al forn durant 15 minuts a 180º. Deixar atemperar.
Hidratar el paper d’ arrós i donar forma als canelons omplint-los amb la farça.
Emplatar amb un raig generós de beixamel com a base, montar el caneló i tapar amb la beixamel sobrant.
Fornejar durant 8 min a 200º.
Presentem amb el foie ratllat, les xips de yuca trossejades i uns tocs d’ oli de tòfona i sèsam negre per sobre del caneló.
Et voilà.
Restaurant Ca La Conxita
C/ Forn, 23
T. 610 33 63 51