Ingredients:
Preparació:
Prendrem l’oli aromatitzat amb romaní i li afegirem les prunes i la carn i a foc molt lent, deixarem que vagi infusionant-se durant una hora.
Li afegirem la ceba i el porro. Deixarem que també vagi caramel·litzant-se amb el foc al mínim. Mentrestant, la carn va coent-se. Assenyalar que com més lenta fem la cocció més dolçor aconseguirem i millor resultat final.
Quan calgui –aproximadament després d’un parell d’hores-li anem afegim, molt a poc a poc, la infusió de sajolida i deixarem que la cocció lenta se la vagi bevent. Així fins a acabar-la, unes sis hores.
Quan falti una hora per finalitzar la cocció afegim la sal, el pebre, l’all picat i una bona picada de carquinyolis.
Aquest és un plat cortesà de l’antiga corona d’Aragó.
Robert de Nola
Passeig del Remei 48-50
Telèfon: 93 865 40 47
www.robertdenola.cat