
Des de novembre, els calderins i calderines no tenim cap excusa per gaudir d’un bon assortiment de plats de restaurant, i és que amb el nou servei de menjar a domicili www.passodecuinar.com, menjar de qualitat professional és a l’abast de tots.
La nova plataforma web compta actualment amb la col·laboració de cinc restaurants calderins: Na Madrona, Il Lago, La Magnòlia, Pizzes d’Herber i La Mediterrània, de tal manera que els usuaris poden escollir qualsevol dels plats que ofereixen als seus restaurants i gaudir-los des de casa amb un temps aproximat d’espera de tan sols 20 minuts.
Marc Coello, fundador de Passo de Cuinar, explica que tots els restaurants tenen un temps d’espera indicat en la primera imatge de la seva selecció dins el portal, de manera que “garantim informació real del temps d’espera per a cada restaurant”.
Des de pizzes, pasta, amanides, carns d’estil italià i hamburgueses al més pur americà, hi ha un ampli assortiment d’estils culinaris i plats de diferents regions del món que s’aniran ampliant en funció de l’adhesió de nous col·laboradors gastronòmics. L’usuari no només pot gaudir de la mateixa oferta gastronòmica que als restaurants, sinó també dels mateixos preus. A més, “com que no cal demanar una comanda mínima, el client pot decidir exactament quina quantitat de diners vol gastar-se”, afegeix Coello, i en síntesi, “els números demostren que aquesta col·laboració és tan beneficiosa per als restaurants com per a Passo de Cuinar, així com per als mateixos clients”, segons el CEO. El mètode de pagament també és un aspecte clau en l’èxit del projecte, ja que “un cop feta la selecció de menjar que es desitja, es dirigeix el client a la plataforma bancària de pagament on, amb les seves targetes, pot realitzar el pagament liquidant l’import just”.