Cada any són més els interessats en les Jornades Gastronòmiques de les Cireres, i és que l’exquisidesa del producte d’estiu tan típic calderí segueix sense deixar ningú indiferent. A mitjans d’aquesta 16a edició, el divendres 14 de juny, el programa de TV Ben Trobats de la Xarxa va dedicar la seva habitual secció de cuina a l’esdeveniment gastronòmic de la vila, amb les cireres primerenques com a protagonistes.
L’espai televisiu va comptar amb la participació d’Arnau Villasante, el xef del restaurant calderí Ukiyo Sushi Bar, que va mostrar als espectadors l’elaboració d’una de les seves tres propostes en les jornades d’enguany: l’uramaki de llom de tonyina amb cirera i menta.
A només quatre dies de finalitzar aquesta XVI Jornada Gastronòmica de les Cireres de Caldes de Montbui, vilatans i visitants encara podem degustar les originals propostes culinàries dels restaurants locals a través de les seves cartes i amb els dos últims sopars concert que tindran lloc aquest divendres a l’exterior del Na Madrona i l’endemà, dissabte 6 de juliol, a la terrassa del Festuk Café.
En el cas de no haver vist el programa en directe, pot recuperar-se el visionat a través del portal web del programa i veure’l a la carta.