• Portada
  • Actualitat
  • Cultura
  • Esports
  • Calderins
  • Opinió
  • Autors
  • Contacta

  • Portada
  • Actualitat
  • Cultura
  • Esports
  • Calderins
  • Opinió
  • Autors
  • Contacta
PortadaActualitatLes 19 noves versions d’un clàssic d’estiu delició...
Cireres

Les 19 noves versions d’un clàssic d’estiu deliciós

  • 04/06/2019
  • 0 comments
  • redacció
  • Categoria: Actualitat
  • 0

Aquest dijous, 6 de juny, comença la XVI edició de les Jornades Gastronòmiques de les Cireres amb moltes novetats

IMATGE | El regidor de Turisme, Isidre Pineda, amb representants dels establiments gastronòmics participants. > AJ. CALDES

 

En amanida, salsa, bescuit, pastís, risotto, croqueta, crema, pizza, patates braves o gelat… La cirera calderina torna a ser la gran protagonista d’unes Jornades Gastronòmiques en què els restauradors de Caldes despleguen tot el seu talent culinari per reinventar aquest gran clàssic, producte local –i famós– de Caldes de Montbui.

Aquest dijous, 6 de juny, comença la XVI edició de les Jornades Gastronòmiques de les Cireres a la vila termal, amb gairebé una vintena d’establiments locals que oferiran, fins al 6 de juliol, àpats i altres productes com licors i dolços, inspirats en la cirera primerenca, producte típic de l’horta calderina.

Al marge d’aquesta oferta gastronòmica tan especial que podrem degustar als restaurants locals participants, l’edició d’enguany presenta grans novetats que amplien la presència de la cirera a Caldes al llarg d’aquest pròxim mes. Aquest any “us convidem a sortir al carrer per gaudir, a la fresca, de sopars concert, on podrem degustar els diferents menús de les cireres que ens proposen 10 restaurants en concret”, explicava Isidre Pineda, regidor de Cultura i Patrimoni i de Turisme i Termalisme de Caldes. Es tracta de 10 sopars en particular que seran amenitzats amb música en directe a càrrec de grups de la zona i estils molt variats.

D’altra banda, en aquesta edició s’han incorporat noves activitats, com aprendre a fer còctels, licors i tastets de cireres o una sessió de ioga assaborint les delícies de les cireres.

Un any més, Caldes treu pit amb aquest producte local –i exquisit– que fins i tot va captivar la reina Maria Cristina, o que va aparèixer al paper moneda de l’època de la República. La combinació de la terra de sauló i el microclima calderí és el millor còctel per potenciar la qualitat i el sabor d’aquest fruit del qual tantes bones produccions ha emès Caldes de Montbui al llarg dels anys.

Tota la programació referent a les jornades de les cieres està disponible a www.visiteucaldes.cat.

Altres notícies

0 comments
Actualitat

Solemnitat i sentiment en la festa dels 50 anys de Joan Valls

0 comments
Actualitat

Solidaritat i compromís amb el poble palestí i les víctimes dels conflictes armats

0 comments
Actualitat

El govern de Caldes aprova per unanimitat l’adhesió al manifest de la Diputació pel Dia de l’Orgull LGTBIQA+

Comparteix

Autor

redacció
redacció

Altres notícies

0 comments
Actualitat

Solemnitat i sentiment en la festa dels 50 anys de Joan Valls

0 comments
Actualitat

Solidaritat i compromís amb el poble palestí i les víctimes dels conflictes armats

0 comments
Actualitat

El govern de Caldes aprova per unanimitat l’adhesió al manifest de la Diputació pel Dia de l’Orgull LGTBIQA+

0 comments
Actualitat

L’expresident José Montilla estrenarà el cicle de conferències del curs vinent

Tags

  • cirera
  • gastronomia
  • Jornades Gastronòmiques de les Cireres
  • música
  • sopars concert

Do not miss

0 comments
Actualitat

Solemnitat i sentiment en la festa dels 50 anys de Joan Valls

Calderí

Publicació quinzenal independent
Caldes de Montbui

937 070 097 hola@calderi.cat
© · Avís Legal · Política de Cookies · ielou Comunicació SL
Got a hot tip? Send it to us!

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Video URL

    Attach Video

    Category

    SportNewsTechMusic

    Your Message

    Got a hot tip? Send it to us!

      Your Name (required)

      Your Email (required)

      Subject

      Your Message