Bar Winner, el guanyador de la Via del Pintxo 2017
- 22/06/2017
- 0 comments
- redacció
- Categoria: Actualitat
- 0
Li van seguir amb el premi del Pinxo Popular El Cafè del Centre i Can Fanga, dos participants que van fer història amb un empat tècnic
IMATGE | Els establiments participants en la Via del Pintxo 2017 de Caldes, a la festa d’entrega de premis del 21 de juny.> I. HIJANO
El dimecres 21 de juny a partir de les 20h es va celebrar la gran festa de cloenda de la segona edició de la Via del Pintxo de Caldes de Montbui des de la plaça Molí de l’Esclop. Entre els assistents, es va comptar amb la presència dels representants de gran part dels establiments gastronòmics participants, així com tastadors i públic en general que ha pogut gaudir “d’una segona Via del Pintxo amb molt bon sabor de boca”, deia Isidre Pineda, regidor de Cultura i Turisme de la vila durant la presentació de l’acte.
“Els resultats parlen per sí sols”, comentava el president del Projecte Mexcla’t, Carlos Martín, organitzadors de l’esdeveniment gastronòmic, i fent referència a la valoració més que positiva d’aquesta edició. “S’han comptabilitzat 15.200 vots en només 10 dies”, remarcava Martín. En total, signifiquen 38.000€ de negoci que, tenint en compte un percentatge d’entre el 20 i 25% de pinxos no contats, la organització calcula uns 18.000 pinxos servits en total. “Estem molt satisfets amb el funcionament i feina feta enguany, on s’han servit més del 50% dels pinxos comptabilitzats l’any anterior”, afegia Martín.
L’acte va començar amb els parlaments d’Isidre Pineda, regidor de Cultura i Turisme de Caldes de Montbui, juntament amb el president del Projecte Mexcla’t, Carlos Martín. Ambdós van dedicar paraules d’agraïment i felicitació als establiments participants, ja que “gràcies a ells, i la implicació de tots, Ajuntament i organitzadors, la Via ha estat un èxit”, afegia Martín. Ràpidament es va procedir al lliurament de premis, primer del concurs fotogràfic d’Instagram organitzat des del Museu Thermalia; després els premis populars entre els tastadors participants amb les butlletes lliurades; i finalment, els premis als establiments gastronòmics participants. Es fa fer entrega, també, de diplomes a cada un dels restaurants i bars d’enguany, tenint un detall espacial amb La Cuineta i Bar Totote, dos dels participants que en el decurs de la Via han partit incidents en els seus respectius locals. Finalment, el públic assistent va poder gaudir d’un piscolabis ambientat amb la música en directe de La República Rumbera.
“La festa d’avui demostra que la Via del pintxo està molt viva, i volem que continui així , millorant a cada edició i convertir-se en un referent gastronòmic no només a Caldes, sinó entre els municipis del voltant”, comentava el president del col·lectiu organitzador. Al setembre hi ha prevista una reunió amb els representants dels establiments participants on es posarà en comú aquelles impressions i propostes que permetin seguir millorant i fer evolucionar la Via del Pintxo de cara a la tercera edició del 2018.
Premis de la Via del Pintxo 2017:
En els pinxos presentats i establiments participants:
- Guanyador de la Via del Pintxo 2017: Bar Winner
- Premi del Pinxto Popular: Can Fanga i El Cafè del Centre
- Premi Pintxo de Proximitat: Restaurant Robert de Nola
Entre els tastadors de l’edició d’enguany:
- 1r Premi: Miriam Bulltrago. El premi consta d’una sorpresa gastronòmica, que es farà públic quan s’hagi contactat amb el guanyador. El pinxo va ser servit a Il Lago.
- 2n Premi i 3r Premi: Vanessa Arias i Vane Monbel, guanyadores d’un lot de productes d’Estrella Damm, patrocinador de la Via del Pintxo de Caldes. Els pintxos van ser servits a El Café del Centre i Bar Montbui.
Concurs fotogràfic d’Instagram:
- Guanyador: @gastronola, guanyador d’entrades per al bany termal El Safareig i pel Museu Thermalia per a dues persones, més un lot de productes de Caldes de Montbui.
- 1a, 2a i 3a menció: @estel_lila, @josepgallart i @anitapache, guanyadors de dues entrades per El Safareig i Museu Thermalia.