• Portada
  • Actualitat
  • Cultura
  • Esports
  • Calderins
  • Opinió
  • Autors
  • Contacta

  • Portada
  • Actualitat
  • Cultura
  • Esports
  • Calderins
  • Opinió
  • Autors
  • Contacta
IniciReceptesGnocchi amb salsa de formatge i oli d’alfàbrega i ...

Gnocchi amb salsa de formatge i oli d’alfàbrega i avellana

  • 18/09/2017
  • 0 comments
  • redacció
  • Publicat a Receptes
  • 0

Ingredients (per a 4 persones)

  • 400g gnocchi
  • 400ml nata culinària
  • 40g de bacó
  • 200g de formatge Tou dels Til·lers
  • 1 rovell d’ou fresc de corral
  • 30g avellanes torrades
  • Brots d’escarola frissé
  • Oli d’oliva verge extra
  • Alfàbrega fresca
  • Sal i pebre

 

Elaboració

Bullim els gnocchi en aigua abundant 2 minuts i reservem. Infusionem la nata amb el formatge. Marquem el bacó en planxa i incorporem a la infusió. Deixem reposar uns 30min aproximadament, colem i reservem.

Piquem les avellanes i netegem els brots d’escarola, agafant sempre els més tendres.

Per a l’oli d’alfàbrega, escaldem l’alfàbrega i la passem ràpidament a un recipient amb aigua i gel, per no perdre la clorofil·la. Incorporem en un robot de cuina o batedora i turbinem amb 100ml d’oli d’oliva verge extra fins a obtenir una mescla homogènia.

Per al muntatge del plat: Acabem de bullir els gnocchi amb la salsa i la deixem reduir fins a aconseguir una salsa homogènia. Servim en un plat fondo. Finalment emulsionem un rovell d’ou sobre una superfície calenta però sense deixar que es cogui. Incorporem una llàgrima del rovell emulsionat al plat, juntament amb uns brots d’escarola, les avellanes picades i un bon raig d’oli d’alfàbrega. Acabem amb sal i pebre.

 

És una recepta d’Il Lago

C. Pi i Margall, 129.
08140 Caldes de Montbui
T. 938653468
www.illago.cat

 

Related Posts

0 comments
Receptes

Caneló de poma amb brandada de bacallà

Huguet Gran Reserva
0 comments
Receptes

Huguet Gran Reserva Brut Nature

Bacallà Alis Caldes
0 comments
Receptes

Bacallà de la cuina Alis

Share this

Autor

redacció
redacció

Related Posts

0 comments
Receptes

Caneló de poma amb brandada de bacallà

Huguet Gran Reserva
0 comments
Receptes

Huguet Gran Reserva Brut Nature

Bacallà Alis Caldes
0 comments
Receptes

Bacallà de la cuina Alis

Canelons vegans Fetsuk Cafè
0 comments
Receptes

Canelons vegans de coliflor i ametlles

Tags

  • caldes de montbui
  • Gnocchi
  • il lago
  • pi i maragall
  • recepta
  • restaurant

No t'ho perdis

0 comments
Receptes

Caneló de poma amb brandada de bacallà

Calderí

Publicació quinzenal independent
Caldes de Montbui

937 070 097 hola@calderi.cat
© · Avís Legal · Política de Cookies · ielou Comunicació SL
Got a hot tip? Send it to us!

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Video URL

    Attach Video

    Category
    SportNewsTechMusic

    Your Message

    Got a hot tip? Send it to us!

      Your Name (required)

      Your Email (required)

      Subject

      Your Message