• Portada
  • Actualitat
  • Cultura
  • Esports
  • Calderins
  • Opinió
  • Autors
  • Contacta

  • Portada
  • Actualitat
  • Cultura
  • Esports
  • Calderins
  • Opinió
  • Autors
  • Contacta
PortadaActualitatÈxit rotund de la Via del Pintxo 2019

Èxit rotund de la Via del Pintxo 2019

  • 16/07/2019
  • 0 comments
  • redacció
  • Categoria: Actualitat
  • 0

Els 28 establiments han servit 29.000 pintxos durant l’edició d’enguany

IMATGE | Els guardonats durant l’entrega de premis el passat 9 de juliol. > CEDIDA

 

El dia 9 de juliol l’Associació Projecte Mexcla’t i l’Ajuntament de Caldes van fer el lliurament de premis del concurs Via del Pintxo 2019. Aquesta edició, en què han participat 28 establiments, ha estat un èxit, tant en el nombre d’establiments participants com de públic, ja que des del 23 de maig a l’1 de juny es van servir 29.000 pintxos.

La Faregyoza de l’Ukiyo Sushi Bar ha estat guardonada amb el Premi Via del Pintxo 2019, atorgat per jurat. El seu xef i propietari, Arnau de Villasante, celebra aquest reconeixement per “l’esforç que hem fet durant els dies de la Via del Pintxo i la fantàstica rebuda que hem tingut dels clients”. El Premi al Pintxo Popular, atorgat per votació popular, ha estat per a la proposta del Balneari Termes Victòria, el Xarrup de Salmorejo amb ou de guatlla, pernil i brots que “ha permès que molta gent de Caldes conegui les propostes gastronòmiques de l’hotel” explica Pol Batlles, un dels responsables. També ha estat premiat el Pintxo Turístic, atorgat per jurat, al Pop Calderí del Restaurant Can J. L’organització també ha volgut fer una menció especial per la seva integració social a la cafeteria l’Àgora d’Apindep i els seus Apindepops i el Rostit de l’Oncle de la Fundació Santa Susana.

Carlos Martín, president de l’Associació Projecte Mexcla’t, valora molt positivament l’edició d’aquest any, ja que “hi han participat més establiments que en edicions anteriors, concretament tres, i s’han servit 6.000 pintxos més, tenint en compte que hi ha hagut un dia menys que a l’edició anterior”.

Durant el lliurament de premis també es va procedir a sortejar, entre els tastadors que van omplir correctament les butlletes, 5 sopars al restaurant guanyador de l’edició d’enguany, un cap de setmana a Donosti, un lot de productes calderins i un curs de cuina a l’Aula Culinària del Vallès.

Altres notícies

0 comments
Actualitat

El Carme: un nou espai obert a la ciutadania

0 comments
Actualitat

El compromís en la formació de persones solidàries amb l’entorn

0 comments
Actualitat

Conèixer la realitat del Bugarai a partir d’emotives històries de vida

Comparteix

Autor

redacció
redacció

Altres notícies

0 comments
Actualitat

El Carme: un nou espai obert a la ciutadania

0 comments
Actualitat

El compromís en la formació de persones solidàries amb l’entorn

0 comments
Actualitat

Conèixer la realitat del Bugarai a partir d’emotives històries de vida

0 comments
Actualitat

Caldes celebrarà la segona jornada del “Caldes, ciutat amiga de la gent gran”, el 13 de juny

Tags

  • concurs de pintxos
  • gastronomia
  • pintxos
  • premis
  • projecte mexcla't
  • restauració
  • tapes
  • Ukiyo Sushi Bar
  • Via del Pintxo 2019

Do not miss

0 comments
Actualitat

El Carme: un nou espai obert a la ciutadania

Calderí

Publicació quinzenal independent
Caldes de Montbui

937 070 097 hola@calderi.cat
© · Avís Legal · Política de Cookies · ielou Comunicació SL
Got a hot tip? Send it to us!

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Video URL

    Attach Video

    Category

    SportNewsTechMusic

    Your Message

    Got a hot tip? Send it to us!

      Your Name (required)

      Your Email (required)

      Subject

      Your Message