• Portada
  • Actualitat
  • Cultura
  • Esports
  • Calderins
  • Opinió
  • Autors
  • Contacta

  • Portada
  • Actualitat
  • Cultura
  • Esports
  • Calderins
  • Opinió
  • Autors
  • Contacta
PortadaReceptesMandonguilla Marinera
Recepta Cafè del Centre

Mandonguilla Marinera

  • 03/07/2018
  • 0 comments
  • redacció
  • Categoria: Receptes
  • 0

És una recepta del Cafè del Centre,
Guanyador a la millor tapa Via del Pintxo 2018

Recepta per a 4 persones

 

Per a la mandonguilla:
· 4 potes de calamar
· 100g de verdures variades
· 75g de calamar
· 100 g de carn de llagostí
· 2g d’all i julivert

Fem una brunoisse de carbassó, pastanaga, porro, bròcoli, llagostins i calamars. Ho barrejarem tot bé i, amb la massa resultant, fem pilotetes de 50 grams. Tot seguit, enfarinem i fregim.

 

Cremós d’alga Wakame:
· 115 g de patata de la
  varietat Mona Lisa
· 50g de nata líquida
· 30g d’alga Wakame

Bullim les patates. Mentrestant haurem hidratat l’alga wakame.  Tot seguit trinxem la mescla de la patata bullida i l’alga, afegint una mica de nata líquida de cuinar. Corregim de sal i pebre i reservem.

 

Salsa de suquet de peix:
· Cap i la pell dels llagostins
· 50g de ceba
· 50g de pebrot Vermell
· 6g de picada de fruits secs
· 10g de tomàquet fregit
· 5cl de vi blanc
· 100g de cada verdura  (porro, ceba i pastanaga)

Per crear un bon fumet farem un caldo amb els caps i la pell dels llagostins afegint-hi una mica de porro, ceba i pastanaga. Després reservem.  Seguidament farem la salsa sofregint la ceba i el tomàquet en una cassola. Afegirem a continuació el vi blanc i el fumet de llagostins. Ho deixem coure 10 minuts. En acabar afegim la picada de fruits secs i espesseïm.  Finalment corregim de sal i de pebre. Per presentar la mandonguilla fregim les potes de calamar i les hi col·loquem al damunt.

 

Altres notícies

0 comments
Receptes

Caneló de poma amb brandada de bacallà

Huguet Gran Reserva
0 comments
Receptes

Huguet Gran Reserva Brut Nature

Bacallà Alis Caldes
0 comments
Receptes

Bacallà de la cuina Alis

Comparteix

Autor

redacció
redacció

Altres notícies

0 comments
Receptes

Caneló de poma amb brandada de bacallà

Huguet Gran Reserva
0 comments
Receptes

Huguet Gran Reserva Brut Nature

Bacallà Alis Caldes
0 comments
Receptes

Bacallà de la cuina Alis

Canelons vegans Fetsuk Cafè
0 comments
Receptes

Canelons vegans de coliflor i ametlles

Tags

  • cafe del centre
  • caldes de montbui
  • Mandonguilla marinera
  • recepta
  • Via del Pintxo 2018

Do not miss

0 comments
Receptes

Caneló de poma amb brandada de bacallà

Calderí

Publicació quinzenal independent
Caldes de Montbui

937 070 097 hola@calderi.cat
© · Avís Legal · Política de Cookies · ielou Comunicació SL
Got a hot tip? Send it to us!

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Video URL

    Attach Video

    Category

    SportNewsTechMusic

    Your Message

    Got a hot tip? Send it to us!

      Your Name (required)

      Your Email (required)

      Subject

      Your Message