Ingredients per a 4 persones:
· ½ kg de cloïsses
· 400 g d’espaguetis
· 2 dents d’all
· Bitxo al gust
· Julivert
· Suc de ½ llimona
· Oli d’oliva
· 20 cl de vi blanc
· Sal
Elaboració:
Prèviament, rentem les cloïsses amb força aigua freda
i les deixem escórrer.
Piquem per separat l’all, el bitxo i el julivert.
Posem oli d’oliva a la cassola i hi afegim l’all i el bitxo. Quan “comença a ballar l’all”, hi afegim les cloïsses ben escorregudes.
Ho remenem 2 minuts. Hi afegim una part del julivert, la llimona i el vi blanc. Ho tapem 5 minuts fins que totes les cloïsses quedin ben obertes gràcies al vapor.
Mentrestant i a part, fem bullir la pasta amb força aigua i la seva sal i, un cop cuita “al dente”, la posem dins la cassola amb les cloïsses.
Ja fora del foc, hi afegim oli d’oliva verge i la resta del julivert. Rectifiquem de sal, si cal.
Servim el plat i BON PROFIT!
És una recepta de Na Madrona
C/ de la Canal, 8
T. 93 862 68 31
namadrona.com