• Portada
  • Actualitat
  • Cultura
  • Esports
  • Calderins
  • Opinió
  • Autors
  • Contacta

  • Portada
  • Actualitat
  • Cultura
  • Esports
  • Calderins
  • Opinió
  • Autors
  • Contacta
PortadaReceptesSarsuela de peix i marisc
Sarsuela de peix i marisc

Sarsuela de peix i marisc

  • 06/03/2018
  • 0 comments
  • redacció
  • Categoria: Receptes
  • 0

Recepta de La Cuineta, establiment gastonòmic situat a l’avinguda Pi i Margall de Caldes de Montbui

IMATGE | La sarsuela de peix i marisc és la recepta que ens porposta La Cuineta, de Caldes de Montbui.> CEDIDA

Ingredients per a 2 persones:
– 2 rodanxes de lluç de palangre
– 2 cues de rap
– Anelles de calamar o 2 calamars mitjans
– 2 gambes vermelles
– 2 escamarlans
– 4 musclos
– Cloïsses gallegues
– Caldo de peix casolà
– 2 dents d’all
– 1 ceba
– 1 tomàquet
– 1 raig de vi blanc
– 1 picada
– 1 ou bullit

 

Elaboració:

Primer de tot, i això és el més important, el gènere ha de ser de màxima qualitat i el caldo és imprescindible que ho fem nosaltres amb caps de gambes, musclos, caps i espines de peixos blancs. Ho posem tot a bullir uns 20 minuts i ho colem. Ho reservem.
Agafem els peixos ben nets, posem punt de sal i enfarinem.
Els fregim volta i volta, només per marcar-ho. Reservem.
Al mateix oli, sofregim les gambes i els escamarlans. Reservem.
Amb aquest oli, fregim 2 dents d’all, la ceba picada petita i el tomàquet ratllat.
Quan ja ho tenim tot daurat i lligat, afegim un raig de vi blanc i deixem evaporar l’alcohol.
Afegim una mica de caldo que teníem reservat i triturem. Afegim tot el peix reservat anteriorment i afegim més caldo fins a cobrir-ho.
Deixem que faci xup-xup durant aproximadament 15 minuts. A mitja cocció afegim els musclos i les cloïsses. En aquest moment afegim una picada de pa torrat, 1 all, julivert i 1 ametlla. Deixar 2 minuts més. Apagar el foc i col·locar les gambes i escamarlans.
Acompanyar de mig ou bullit i uns pèsols si us agraden.
Així és com ho fem a la Cuineta i surt rodó!
Que vagi de gust.

És una recepta de La Cuineta
Av. Pi i Margall, 63.
T | 931 29 95 74

Altres notícies

0 comments
Receptes

Caneló de poma amb brandada de bacallà

Huguet Gran Reserva
0 comments
Receptes

Huguet Gran Reserva Brut Nature

Bacallà Alis Caldes
0 comments
Receptes

Bacallà de la cuina Alis

Comparteix

Autor

redacció
redacció

Altres notícies

0 comments
Receptes

Caneló de poma amb brandada de bacallà

Huguet Gran Reserva
0 comments
Receptes

Huguet Gran Reserva Brut Nature

Bacallà Alis Caldes
0 comments
Receptes

Bacallà de la cuina Alis

Canelons vegans Fetsuk Cafè
0 comments
Receptes

Canelons vegans de coliflor i ametlles

Tags

  • la cuineta
  • recepta
  • sarsuela de peix i marisc

Do not miss

0 comments
Receptes

Caneló de poma amb brandada de bacallà

Calderí

Publicació quinzenal independent
Caldes de Montbui

937 070 097 hola@calderi.cat
© · Avís Legal · Política de Cookies · ielou Comunicació SL
Got a hot tip? Send it to us!

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Video URL

    Attach Video

    Category
    SportNewsTechMusic

    Your Message

    Got a hot tip? Send it to us!

      Your Name (required)

      Your Email (required)

      Subject

      Your Message