Com ja és habitual, Aules d’Extenció Universitària “Delfí Damlau i Argemir” de Caldes organitza un parell d’activitats i sortides especials en cada temporada, al marge del cicle de conferències quinzenals dirigides per experts en diferents matèries. El pròxim 7 de març a les 19h se celebrarà la primera d’aquestes activitats de la temporada: “La trobada d’aproximació al món del Cava i al Champagne” que anirà seguida de la visita a les primeres caves ecològiques.
Des de a Sala de Cuines de Can Rius, es viurà una experiència teòrica i pràctica oberta a totes aquelles persones interessades en saber-ne més. I és que, durant el taller, “coneixerem quin és el mètode tradicional, com s’obté un vi escumós natural, les diferències entre Caves i Champagne, les diverses tipologies… i, en resum, qui és qui”, comentaven des de la coordinació de les activitats d’A.E.U.C.M. A més, la formació anirà més enllà dels coneixements teòrics i s’arrodonirà amb una degustació a cegues de tres caves i dos champagnes.
Aules Caldes presenta la nova activitat després de la gran acceptació del taller “Tast de Vins” de la temporada anterior i la forta demanda per part dels socis i assistents. Com en aquella ocasió, l’activitat d’enguany està pensada per a un aforament limitat d’entre 25 i 30 persones, pel que, des de l’organització es prega fer la reserva l’abans possible.