• Portada
  • Actualitat
  • Cultura
  • Esports
  • Calderins
  • Opinió
  • Autors
  • Contacta

  • Portada
  • Actualitat
  • Cultura
  • Esports
  • Calderins
  • Opinió
  • Autors
  • Contacta
PortadaActualitatMenjar de restaurant a casa
passo de cuinar

Menjar de restaurant a casa

  • 08/01/2018
  • 0 comments
  • redacció
  • Categoria: Actualitat
  • 0

Neix “Passo de Cuinar”, la nova plataforma web amb servei de menjar a domicili procedent de restaurants de Caldes de Montbui

IMATGE | Marc Coello, CEO de www.passodecuinar.com, el nou servei de menjar a domicili a Caldes de Montbui. > CEDIDA

Des de novembre, els calderins i calderines no tenim cap excusa per gaudir d’un bon assortiment de plats de restaurant, i és que amb el nou servei de menjar a domicili www.passodecuinar.com, menjar de qualitat professional és a l’abast de tots.
La nova plataforma web compta actualment amb la col·laboració de cinc restaurants calderins: Na Madrona, Il Lago, La Magnòlia, Pizzes d’Herber i La Mediterrània, de tal manera que els usuaris poden escollir qualsevol dels plats que ofereixen als seus restaurants i gaudir-los des de casa amb un temps aproximat d’espera de tan sols 20 minuts.

Marc Coello, fundador de Passo de Cuinar, explica que tots els restaurants tenen un temps d’espera indicat en la primera imatge de la seva selecció dins el portal, de manera que “garantim informació real del temps d’espera per a cada restaurant”.  
Des de pizzes, pasta, amanides, carns d’estil italià i hamburgueses al més pur americà, hi ha un ampli assortiment d’estils culinaris i plats de diferents regions del món que s’aniran ampliant en funció de l’adhesió de nous col·laboradors gastronòmics. L’usuari no només pot gaudir de la mateixa oferta gastronòmica que als restaurants, sinó també dels mateixos preus. A més, “com que no cal demanar una comanda mínima, el client pot decidir exactament quina quantitat de diners vol gastar-se”, afegeix Coello, i en síntesi, “els números demostren que aquesta col·laboració és tan beneficiosa per als restaurants com per a Passo de Cuinar, així com per als mateixos clients”, segons el CEO. El mètode de pagament també és un aspecte clau en l’èxit del projecte, ja que “un cop feta la selecció de menjar que es desitja, es dirigeix el client a la plataforma bancària de pagament on, amb les seves targetes, pot realitzar el pagament liquidant l’import just”.

Altres notícies

aracaldes
0 comments
Actualitat

Sergio Rodríguez: “L’habitatge és un pilar clau de l’Estat del Benestar: o ens en fem a la idea o no anem enlloc”

0 comments
Actualitat

A mig camí de l’actual mandat

Joan Duran
0 comments
Actualitat

A mig camí de l’actual mandat

Comparteix

Autor

redacció
redacció

Altres notícies

aracaldes
0 comments
Actualitat

Sergio Rodríguez: “L’habitatge és un pilar clau de l’Estat del Benestar: o ens en fem a la idea o no anem enlloc”

0 comments
Actualitat

A mig camí de l’actual mandat

Joan Duran
0 comments
Actualitat

A mig camí de l’actual mandat

carla millan
0 comments
Actualitat

A mig camí de l’actual mandat

Tags

  • caldes de montbui
  • comerç
  • delivery
  • gastronomia
  • menjar a domicili
  • passo de cuinar
  • restaurants

Do not miss

aracaldes
0 comments
Actualitat

Sergio Rodríguez: “L’habitatge és un pilar clau de l’Estat del Benestar: o ens en fem a la idea o no anem enlloc”

Calderí

Publicació quinzenal independent
Caldes de Montbui

937 070 097 hola@calderi.cat
© · Avís Legal · Política de Cookies · ielou Comunicació SL
Got a hot tip? Send it to us!

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Video URL

    Attach Video

    Category

    SportNewsTechMusic

    Your Message

    Got a hot tip? Send it to us!

      Your Name (required)

      Your Email (required)

      Subject

      Your Message