• Portada
  • Actualitat
  • Cultura
  • Esports
  • Calderins
  • Opinió
  • Autors
  • Contacta

  • Portada
  • Actualitat
  • Cultura
  • Esports
  • Calderins
  • Opinió
  • Autors
  • Contacta
PortadaReceptesVichyssoise amb cruixent de pernil i picatostes
Vichyssoise

Vichyssoise amb cruixent de pernil i picatostes

  • 22/05/2017
  • 0 comments
  • redacció
  • Categoria: Receptes
  • 0
És una recepta del restaurant Cal Petitó, del carrer Major, 28-30, de Caldes de Montbui

Ingredients per 4 persones

  • 2 patates
  • 8 porros
  • 200 ml crema de llet
  • cuadradets de pernil ( al gust)
  • picatostes
  • sal i pebre al gust
  • Caldo de verdures
  • 50gr de mantega

 

Elaboració

Tallar el porro i s’ofregir amb mantega, deixar ben potxadet afegir la patata, deixar tot cobert amb caldo de verdures, cocció 30 minuts, afegir la sal i el pebre verd.

Triturar tot i colar, deixar refredar a la nevera, s’ha de servir ben fred amb el pernil saltejat per sobre i els picatostes.

Altres notícies

0 comments
Receptes

Caneló de poma amb brandada de bacallà

Huguet Gran Reserva
0 comments
Receptes

Huguet Gran Reserva Brut Nature

Bacallà Alis Caldes
0 comments
Receptes

Bacallà de la cuina Alis

Comparteix

Autor

redacció
redacció

Altres notícies

0 comments
Receptes

Caneló de poma amb brandada de bacallà

Huguet Gran Reserva
0 comments
Receptes

Huguet Gran Reserva Brut Nature

Bacallà Alis Caldes
0 comments
Receptes

Bacallà de la cuina Alis

Canelons vegans Fetsuk Cafè
0 comments
Receptes

Canelons vegans de coliflor i ametlles

Tags

  • cal petitó
  • caldes de montbui
  • recepta
  • restaurant
  • Vichyssoise

Do not miss

0 comments
Receptes

Caneló de poma amb brandada de bacallà

Calderí

Publicació quinzenal independent
Caldes de Montbui

937 070 097 hola@calderi.cat
© · Avís Legal · Política de Cookies · ielou Comunicació SL
Got a hot tip? Send it to us!

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Video URL

    Attach Video

    Category

    SportNewsTechMusic

    Your Message

    Got a hot tip? Send it to us!

      Your Name (required)

      Your Email (required)

      Subject

      Your Message